Често задавани въпроси

Спестяват време на персонала за много от операциите и не е нужно да харчите пари за него. Правите анализи с точност до стотинка, винаги знаете колко Ви е струвало нещо, колко сте спечелили от дадена сделка и каква възвръщаемост има тя. Така няма да инвестирате в сектори, които са губещи за вас. Само с едно кликване на мишката можете да се посъветвате кое е добре за Вашия бизнес.
Може би, преди 10 и повече години е била висока, но сега все повече малкият и средният бизнес се насочват към подобни системи, за да управляват по-бързо ресурсите си. Практиката показва, че и малките фирми имат огромна полза от правилното следене на стокооборота, паричния оборот и всички останали фирмени ресурси.
Даваме Ви възможността, да изтеглите безплатна демо версия от нашия сайт и да се запознаете със софтуера , след това, можете да продължите използването, като се свържете с нас.
В нашите услуги се включва и обучение за работа с всякакви системи. Освен това, компютърната техника става все по-лесна за управление и все по-разбираема. Не е никакъв проблем да се научите да работите с програмата.
Представете си начин, чрез който да издавате автоматично услуги, само с едно кликане на мишката да изберете стоката, която да продавате, да не е нужно да следите цената на всеки продукт, да сменяте мигновено продажната цена, да следите складовите наличности без дори да е нужно да ставате от стола в офиса си. Софтуера не само Ви спестява време, но и усилия, защото отговорът на всеки Ваш въпрос е на един клавиш разстояние.
Вижте начините за връзка с нас в секцията За контакти.