„Екстрийм Ресторант” е интегриран софтуерен продукт, предназначен за приемане на поръчки и автоматизиране на дейността на сервитьори в заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене и кафенета) и развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове и дискотеки).

Това е софтуер от ново поколение и предлага всички характерни за този тип заведения функции – електронно обслужване на клиентите, дистанционна връзка с компютърна ресторантска система, откриване и разделяне на сметка, различен вид плащания, печат на междинни бележки, управление на фискални и не фискални устройства, определяне на нива на достъп и централизирано управление на поръчките.

Чрез този продукт сервитьорите стават по-ефективни и скоростта на изпълнение на поръчките на клиентите нараства.

При създаването на „Екстрийм Ресторант” са отчетени всички особености на ежедневната работа на сервитьори, бармани и готвачи, за това програмата е силно оптимизирана за техните нужди и предлага оптимално съотношение между простота и ефективност. Чрез удобен, интуитивен интерфейс и правилно разпределение на задачите и отговорностите, „Екстрийм Ресторант” въвежда ред при обслужването на клиентите и контрол на дейността на бара и кухнята.